vanaf 1 januari 2022 stoppen de workshops

"Soms moet je stoppen om verder te komen"

Vanwege de enorme toegenomen drukte binnen het bedrijf en de enorme prijsschommelingen op de markt heb ik helaas moeten besluiten om te stoppen met het geven van workshops. Op dit moment is het bijna onmogelijk om nog te voldoen aan de wensen van onze klanten. Ontzettend jammer natuurlijk, want dat is waar wij voor staan, kwaliteit en oog voor detail, maar bovenal oog voor de klant. wij leggen de lat namelijk altijd hoog! Zo zijn wij gewoon....

 

Maar niet getreurd... Onze klanten zijn belangrijk voor ons en bij ons staat persoonlijke aandacht en persoonlijk bloemwerk op nummer 1, daarom kunt u natuurlijk altijd nog terecht bij ons, voor de allermooiste afscheidsbloemen, groendecoraties voor bedrijven en particulieren en ook voor een passend tuinontwerp en advies staan we voor u klaar. 

 

U kunt nu nog inschrijven voor onze kerstworkshops in december 2021. Hebt u nog een workshop geboekt voor dit jaar? geen paniek, deze gaan nog gewoon door.

 

Ook zitten wij niet stil, en zijn we bezig met hele spannende nieuwe dingen! houd onze socials in de gaten en wellicht zien we elkaar binnenkort.

Liefs Monique