Workshops

Paasworkshops 2019 "LENTE Krans"

Ook de lentekriebels te pakken?

We hebben weer een paar leuke voorjaarsworkshops op stapel staan! en wel op 9 & 11 & 12  april. (12 april=VOL)

Deze avond wordt u hartelijk ontvangen met een lekker bakkie koffie of thee. Na een korte uitleg gaan we samen aan de slag met een hippe "Lente Krans".

kies uit een mooi assortiment zoals eitjes, veertjes, vers mos, vilt, kronkelhazelaar en verse bolletjes, en tover uw mooiste lente creatie op tafel.

doe jij mee?

schrijf jezelf in door het contactformulier in te vullen!

 

info:

9 & 11 &12 (VOL) april

locatie: Café Ome Toon Biest-Houtakker

tijdstip: 20.00 uur - 22.00 uur

prijs: 37,50 euro

 

incl. alle materialen & gereedschappen, bloemen & groen, een gezellige sfeer in combinatie met koffie & thee met wat lekkers!

 

 

 

 


groepsuitje organiseren

Ook voor een bedrijfsuitje, verenigingsuitje, buurtfeest enz. kunt u terecht bij Pluk de dag. Vanaf 7 personen tot c.a. 20 personen is er een workshop te boeken. Vraag naar de mogelijkheden en we stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Een workshop kunt u al boeken vanaf € 30, - per persoon. (de prijs is afhankelijk van het te maken stuk en de materialen die gebruikt gaan worden). Dit gaat altijd in overleg met de klant. Deze workshops zijn uitermate geschikt voor een leuk uitje met vriendinnen, zussen, collega’s of bij een andere gezellige gelegenheid. Pluk de dag komt bij uw voorkeur ook op locatie. De thuishaven van Pluk de dag is Café “Ome Toon” in Biest-Houtakker waar ook de gelegenheid is om na te borrelen.

 

Een groepsworkshop is te reserveren per email, telefonisch of via het contactformulier op deze website. Samen zorgen we voor een passende workshop!  

 


algemene voorwaarden workshops

Download
algemene voorwaarden workshops
Algemene voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 34.8 KB