Workshops


Herfstworkshop 2019

groepsuitje organiseren

Ook voor een bedrijfsuitje, verenigingsuitje, buurtfeest enz. kunt u terecht bij Pluk de dag. Vanaf 7 personen tot c.a. 20 personen is er een workshop te boeken. Vraag naar de mogelijkheden en we stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Een workshop kunt u al boeken vanaf € 30, - per persoon. (de prijs is afhankelijk van het te maken stuk en de materialen die gebruikt gaan worden). Dit gaat altijd in overleg met de klant. Deze workshops zijn uitermate geschikt voor een leuk uitje met vriendinnen, zussen, collega’s of bij een andere gezellige gelegenheid. Pluk de dag komt bij uw voorkeur ook op locatie. De thuishaven van Pluk de dag is Café “Ome Toon” in Biest-Houtakker waar ook de gelegenheid is om na te borrelen.

 

Een groepsworkshop is te reserveren per email, telefonisch of via het contactformulier op deze website. Samen zorgen we voor een passende workshop!  

 Kerstworkshops 2019

Hier zijn ze dan....de data van de kerstworkshops 2019!!

  • donderdag 12 december
  • vrijdag 13 december
  • maandag 16 december
  • dinsdag 17 december

Het duurt nog even.....maar wil jij zeker zijn van een plaatsje? reserveer dan snel door het contactformulier in te vullen op deze website en dan hoor je snel van mij!

meer info volgt snel.


algemene voorwaarden workshops

Download
algemene voorwaarden workshops
Algemene voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 34.8 KB


Mini workshop pompoenen decoreren
Mini workshop pompoenen decoreren

Op 31 oktober & 1 november staat Pluk de dag Groendecoraties op KreaDoe 2019 in de jaarbeurshallen in Utrecht. Je kunt dan deelnemen aan een 

mini-workshop " POMPOENEN decoreren "

Lijkt je dit leuk stuur dan een mail of bel me even om een plaatsje te reserveren. De kosten voor deze mini-workshop zijn €15,-


Entree tickets voor KreaDoe beurs zijn te koop op www.kreadoe.nl