Workshops


kerstworkshops 2020 ( VOL )

Wil jij dit jaar weer deelnemen aan de kerstworkshop van Pluk de Dag? Wees er dan snel bij want vol=vol!

De workshops worden gegeven van 20.00 uur tot 22.00 uur en zijn inclusief alle materialen en gereedschappen, koffie/ thee met wat lekkers. kosten zijn 37,50 euro. Jij zorgt voor een goed humeur en Pluk de Dag zorgt voor de rest!

De workshops worden gegeven volgens de richtlijnen van het RIVM.

 

Houd onze FB pagina in de gaten voor meer info, en hierboven vind je het voorbeeldstuk!

 

groepsuitje organiseren

Ook voor een bedrijfsuitje, verenigingsuitje, buurtfeest enz. kunt u terecht bij Pluk de dag. Vanaf 7 personen tot c.a. 20 personen is er een workshop te boeken. Vraag naar de mogelijkheden en we stellen vrijblijvend een offerte voor u op. Een workshop kunt u al boeken vanaf € 30, - per persoon. (de prijs is afhankelijk van het te maken stuk en de materialen die gebruikt gaan worden). Dit gaat altijd in overleg met de klant. Deze workshops zijn uitermate geschikt voor een leuk uitje met vriendinnen, zussen, collega’s of bij een andere gezellige gelegenheid. Pluk de dag komt bij uw voorkeur ook op locatie. De thuishaven van Pluk de dag is Café “Ome Toon” in Biest-Houtakker waar ook de gelegenheid is om na te borrelen.

 

Een groepsworkshop is te reserveren per email, telefonisch of via het contactformulier op deze website. Samen zorgen we voor een passende workshop!  

 

kijk bij het kopje Nieuws voor de actuele workshops!

 


algemene voorwaarden workshops

Download
algemene voorwaarden workshops
Algemene voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 34.8 KB