Tuinontwerp

uw wensen

Een tuinontwerp begint bij mij met goed luisteren. Door mijn ervaring luister ik naar uw wensen en verwachtingen.

Uiteraard vraag ik door als ik meer wil weten en denk ik altijd proactief met u mee. Vaak draag ik in het eerste gesprek al concrete voorbeelden aan.

Ik doe er echt alles aan om uw droomtuin te realiseren. 

schetsplan

Zodra ik al uw tuinwensen hebben geïnventariseerd ga ik voor u een eerste tuinconcept ontwerpen. we noemen dit het schetsontwerp.

De schetsen en de specificatie van de gebruikte materialen geven al een goed beeld van uw nieuwe droomtuin.

Nu kunnen we aan de slag met het definitieve tuinontwerp!

tuinontwerp

Is de tuinschets door u goedgekeurd? Dan gaan we deze omzetten naar een definitief tuinontwerp. Deze wordt met de hand getekend in  2D in kleur en op schaal. met ieder detail wordt rekening gehouden. En al u wensen worden in het definitieve tuinontwerp samengebracht tot een prachtig eindresultaat.

 

 

Hieronder vindt u een aantal van onze tuinontwerpen. Ons portfolio is uiteraard vele malen groter. bent u benieuwd hiernaar? Ik kom graag naar u toe om dit samen met u te bekijken. Wellicht zitten er nog leuke ideeen voor u tussen! 

beplantingsplan

Het definitieve tuinontwerp is klaar. nu gaan we aan de slag met het beplantingsplan. dit maakt uw tuinplan helemaal compleet!

Wij maken voor u een complete bijlage waarin alle planten, maar ook alle materialen in uw tuin worden omschreven. Bij de planten wordt hierbij rekening gehouden met de bloeitijd, de kleur, de hoogte, standplaats en het onderhoud van de plant.  Ieder detail is belangrijk, daardoor ontstaan de mooiste plantcombinaties in combinatie met duurzame materialen, met zorg en passie voor u samengesteld.

Kosten tuinontwerp

Een tuinontwerp is de basis voor uw nieuwe tuin, hierdoor betaalt een goed tuinontwerp zichzelf altijd terug. In een tuinontwerp worden uw wensen omgezet in een prachtige tuin. Er wordt eerst een voorlopig tuinontwerp opgesteld, deze wordt met u besproken en indien nodig wordt hij aangepast. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en krijgt u de tuin die u altijd al heeft gewild.

De kosten voor een 2-D handgetekend tuinontwerp is op aanvraag en zijn afhankelijk van de oppervlakte van uw tuin.

 

Wilt u tevens een op maat gemaakt beplantingsplan met een bijpassend moodbord?

Dit is +50% van de ontwerpkosten.