Kerst 2023

De wintertijd is weer aangebroken, en de avonden zijn weer wat langer, tijd dus om het binnen weer gezellig te maken. Fonkelende kerstlampjes, gezellig kaarslicht en glanzende kerstballen toveren jou huis om in een gezellige warme kerstsfeer, dat is heerlijk thuiskomen na een lange dag hard werken! Ben je op zoek naar een sfeervol kerststuk? Of ga je zelf lekker aan de slag met een DIY-Kerstpakket? Of volg je liever een creatieve Kerstworkshop? Het kan allemaal bij Pluk de Dag. Kunnen wij u hiermee helpen? graag zelfs, want dit vinden wij namelijk het allerleukst!

kerstworkshops bij remy tuincentrum

Bron: Tuincentrum Remy.

Op zaterdag 18 en 25 november 2023 organiseren we onze kerstworkshops. Dit keer zullen deze worden verzorgd door Monique Kok van Pluk de Dag Groendecoraties. Het beloven gezellige creatieve workshops te worden, waarbij op 18 november een elegante Christmas Ring met lichtjes zal worden gemaakt (leuk om op te hangen) en op 25 november een guillander met lichtjes aan stoer touw gedrapeerd op schors (voor op tafel). Per dag worden 2 workshops gegeven. Een in de ochtend (van 9:00 - 12:30 uur) en in de middag (van 13:30 tot 17:00 uur)

 

 De prijs is €49,50 per persoon per workshop. Naast het basismateriaal zijn de workshops goed verzorgd met koffie, thee en een hapje en drankje. Wil je verder uitpakken dan kun je altijd nog meer kerstartikelen bijkopen. Per workshop is er ruimte voor 12 personen. 

 

er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

 

Schrijf je gauw in in door een mail te sturen naar info@tuincentrumremy.nl. 

 

Remy Tuincentrum

 

de voorbeelden vindt u op

https://www.facebook.com/tuincentrumremy

DIY Christmas ring

Wil je lekker zelf aan de slag? dat kan met onze DIY pakketten. Wil jij zo'n hippe Christmas ring maken? Bestel dan nu dit toffe DIY pakket inclusief alle materialen en werkomschrijving ( 39,50 euro). En omdat jij dit aandurft krijg jij van ons een kleine attentie!

 

Bestellen: plukdedagworkshops@gmail.com

kerststuk op bestelling

Natuurlijk wil jij met kerst ook een tof kerststuk op tafel hebben staan om indruk te maken op jouw gasten tijdens de kerstdagen! Bestel dan een kerststuk, helemaal op maat gemaakt voor jou! speciale wensen? geen probleem, met Kerst steel jij de show!

 

Bestellen: plukdedagworkshops@gmail.com